25 apr 2014

OM KLOKT SAGT

Klok mellommenneskelig kommunikasjon er det beste verktøyet

25 apr 2014

Klok mellommenneskelig kommunikasjon er det beste verktøyet for fremgang, utvikling og innovasjon. Dårlig kommunikasjon kan føre til tilbakegang, sykefravær og stagnasjon. For effektiv kommunikasjonstrening er det i tillegg nødvendig å bygge mentale muskler for å forstå og integrere de psykologiske forutsetningene for klok kommunikasjon.


Klokt Sagt arbeider helhetlig med praktisk styrketrening og mentale prosesser, samtidig som vi har virksomhetens mål i tankene. Det er på denne måten Klokt Sagt skaper verdier og blir gull verdt.


Klokt Sagt har utviklet flere konsepter bygget på teknikker for kommunikasjons- og mentaltrening som verktøy. Vårt spesialfelt er klok kommunikasjon for å forebygge og redusere sykefravær. Hva konkret kan man si og gjøre for å styrke samarbeid og trivsel, og på den måten forebygge og redusere sykefravær.


Kommunikasjon og mentale prosesser hos kollegaer eller kunder er grunnlaget for alle våre konsepter: Vinnerkultur, booking av salgsmøter, teambygging, konsept og ekstern kommunikasjon. Vi tilpasser oss etter dine behov.


 

 

 

Leave a comment
More Posts
Comments