Om klokt sagt

Klok mellommenneskelig kommunikasjon er det beste verktøyet for fremgang, utvikling og innovasjon. Dårlig kommunikasjon kan føre til tilbakegang, sykefravær og stagnasjon. For effektiv kommunikasjonstrening er det i tillegg nødvendig å bygge mentale muskler for å forstå og integrere de psykologiske forutsetningene for klok kommunikasjon.


Klokt Sagt arbeider helhetlig med praktisk styrketrening og mentale prosesser, samtidig som vi har virksomhetens forretningsinteresse mål i tankene. Det er på denne måten Klokt Sagt skaper verdier og blir gull verdt.


Klokt Sagt har utviklet flere konsepter bygget på teknikker for kommunikasjons- og mentaltrening som verktøy. Vårt spesialfelt er klok kommunikasjon for å forebygge og redusere sykefravær. Hva konkret kan man si og gjøre for å styrke samarbeid og trivsel, og på den måten forebygge og redusere sykefravær.


Kommunikasjon og mentale prosesser hos kollegaer eller kunder er grunnlaget for alle våre konsepter: Vinnerkultur, booking av salgsmøter, teambygging, konsept og ekstern kommunikasjon. Vi tilpasser oss etter dine behov.