Endringsledelse

Krafttak for endring - Hvordan kommunisere for å få med seg de ansatte på endring

Organisasjoner som utvikler seg, endrer seg. En virksomhet vil, og må endre seg for å holde tritt med utviklingen. Din virksomhet trenger å ligge foran konkurrentene for å overleve og oppnå suksess. Det fordrer ikke bare en gjennomarbeidet endringsstrategi og en effektiv handlingsplan for gjennomføring og involvering, med vel så viktig er det å mestre kunsten å kommunisere klokt og motiverende. Klok endringskommunikasjon er verktøyet for å få med seg ledere og ansatte på reisen. Det krever sin styrke. Det krever et krafttak for mestre en klok endringskommunikasjon.
La oss hjelpe dere til suksess!

Endring kan også betyr omorganisering og nedbemanning. Vet du hvordan du skal kommunisere dette for å trygge og beholde de beste medarbeidere og opprettholde et godt omdømme? De er de beste medarbeiderne som slutter først under nedbemanninger. Ansatte er enten selskapets beste eller verste ambassadør for å bygge virksomhets omdømme.

«Klok kommunikasjon gjør din nedbanningsprosess ryddig og respektert»

Ønsker du å diskutere utfordringene? Ring 48060503!

Jeg vil bli kontaktet for mer informasjon post@kloktsagt.no

Alternativer for opplæring og prosesser:

  • En skreddersydd opplæring i forhold til din virksomhets utfordringer.
  • Et standard kurs, 1 dag. Hva er viktig å gjøre og kommunisere under en nedbemanningsprosess for å beholde effektivitet og hindre sykefravær. Strukturer for intern kommunikasjon, mellom menneskelig kommunikasjon, psykologi, mentaltrening